Как да деактивирате или изтриете Gmail акаунта за постоянно

How Deactivate Delete Gmail Account Permanently

Научете как да изтриете напълно акаунта в Gmail незабавно, без да премахвате други услуги. Можете също така временно да деактивирате акаунта в Gmail и да го възстановите по-късно.



Ако сте създали акаунт в Gmail и сега по някаква причина, искате изтриване на акаунт в Gmail постоянно или временно, ето стъпките, които трябва да следвате. Въпреки че е доста трудно да се изтрие акаунт в Gmail за постоянно без парола, можете да го премахнете бързо, ако имате правилната парола.







база данни за кеш на Microsoft

Неща, които трябва да знаете, преди да изтриете идентификатора си в Gmail:





  • Gmail акаунтът и акаунтът в Google не са едно и също. Следователно можете да продължите да използвате други услуги на Google без акаунт в Gmail.
  • Ако използвате този акаунт за възстановяване на друг акаунт в Gmail или Outlook, трябва да го промените.
  • Ако използвате този имейл идентификатор с банкова сметка или сте създали акаунти в различни сайтове на трети страни като Facebook, Twitter и др., Трябва да го промените, преди да изтриете идентификатора.
  • Всички ваши разговори, т.е. имейл съобщения, ще изчезнат, освен ако не създадете резервно копие с Google Takeout .
  • Покупките или историята на търсенията ви в Google Play няма да бъдат изтрити.

Изтрийте акаунта в Gmail

За да изтриете имейл акаунта си в Gmail, изпълнете следните стъпки:



  1. Посетете myaccount.google.com
  2. Влезте с идентификационните си данни в Gmail
  3. Изберете Данни и персонализация раздел
  4. Щракнете Изтеглете, изтрийте или направете план за вашите данни
  5. Накрая кликнете върху Изтрийте услуга или акаунт .

Ако имате нужда от подробни инструкции, прочетете нататък.

За да започнете, влезте в акаунта си в Gmail, щракнете върху снимката на профила, която се вижда в горния десен ъгъл, и изберете Моята сметка . Като алтернатива можете да отворите тази страница директно.

изтриване на акаунт в Gmail



Сега трябва да кликнете върху Данни и персонализация и след това изберете Изтеглете, изтрийте или направете план за вашите данни .

След това кликнете върху Изтрийте услуга или акаунт .

Ще бъдете помолени отново да въведете паролата си. След като въведете паролата си, ще намерите всички активни продукти във вашия акаунт в Google.

изтриване на акаунт в Google

Ако вече сте създали резервно копие, щракнете върху иконата на кошче, която се вижда до Gmail . В противен случай кликнете върху ИЗТЕГЛЕТЕ ДАННИ и изтеглете всички резервни копия и след това кликнете върху иконата на кошче.

приложението за времето на Windows 10 няма да се отвори

Това е, когато трябва да въведете друг имейл адрес, за да продължите да използвате други услуги на Google. Не трябва да е идентификатор на Gmail.

Ако щракнете върху имейла за потвърждение, получен във вашия вторичен имейл акаунт, ще бъдете посрещнати с прозорец като този-

defaultuser0

Сега трябва да изберете Да, искам да изтрия [имейл имейл] за постоянно от моя акаунт в Google и кликнете върху ИЗТРИВАНЕ НА ГАЙЛ бутон.

След това, ако се опитате да отворите Gmail, ще видите прозорец като този-

Ако ти случайно сте изтрили вашия акаунт в Google , имате малко време, за да се опитате да го възстановите. Отиди там и следвайте стъпките, за да проверите дали акаунтът е ваш.

Винаги можете да използвате други услуги като Google Диск и всички със вторичния имейл адрес.

инструмент за ускоряване на играта
Изтеглете PC Repair Tool за бързо намиране и отстраняване на грешки на Windows автоматично

Свързани четения:

Популярни Публикации